Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Kaukovallan Fiona

© Anzkuli, Salmix
Virtuaalikoira!

Perustiedot

Nimi

Kaukovallan Fiona "Fiona"

Omistaja

Anzkuli (VRL-11903)

Rotu, skp

Kultainennoutaja, narttu

Ex-omistaja

Anzkuli (VRL-11903)

Väri, säkäkorkeus

Kulta, 55 cm

Kasvattaja

Anzkuli (VRL-11903)

Syntynyt

5.6.2017

Koulutustaso

-

Voittosumma

0 v€

Painotus

Vahti- ja seurakoira

Rekisterinumero

VTR-0000

   
 

Luonne

Fiona, on hyvin nopeasti oppiva koira. Fiona rakastaa ihmisiä, mutta vieraat ovat pelottavia koiralle. Jos vieras auto tulee pihaan, ja koira noutaa, leikkii tai nukkuu, siihen voi tulla stoppi. Koira juoksee juoksee haukkuen auton ympärille. Sisäsiisti, Fiona-koira on todella mukava kaveri!
© Maisa

Sukutaulu (1 polvea)

i. Rico

ii. Tuntematon

iii. Tuntematon

iie. Tuntematon

ie. Tuntematon

iei. Tuntematon

iee. Tuntematon

e. Donna

ei. Tuntematon

eii. Tuntematon

eie. Tuntematon

ee. Tuntematon

eei. Tuntematon

eee. Tuntematon

 

Isälinja: Rico
Emälinja: Donna
Veriprosentti: 100 % kultainen noutaja
Sukusiitosprosentti: 0 %

Sukuselvitys

Isä Rico on on virkeä, tottelevainen ja oppiva tottelevaisuuskoulutuspainotteinen poika. Kerman värinen uros tekee käskyn saatua tehtävänsä ja kuuntelee kaikkia ihmisiä että koiria. Ei tee pahaa millekään linnuille jos on lähellä, eikä koske siiliinkään jos on näkyvillä. Ymmärtää kaikkia ihmisiä ja koira osaa aavistaa niiden aikeet. Siksipä se onkin tosi hyvä tulkitsemaan ihmisiä ja selittämään ihmisille, vaikkakin koirien kielellä. Muiden koirien kanssa tulee toimeen hyvin, muttei siedä tappeluja. Jos joku koira tappelee, menee heti pois niiden luota, mutta ymmärtää kuitenkin, mikä on leikkiä ja mikä ei. Sisällä kuuntelee tarkasti ihmistä ja tottelee joka ikistä käskyä. Ei hyppele pöydillä eikä mene sohville vaan jää makaamaan matolle. Lenkillä tyytyväinen ja pitää pitkistä lenkeistä. Uimisesta ei juurikaan välitä, mutta noutaminen on jo toista maata...

Emä Donna on villi, mutta tottelevainen koiraneiti, jota käytetään vesilintukoirana. Talutuksessa sitä ei edes tarvitse pitää kytkettynä. Kullanvärinen narttu saattaa hyppiä tulijan päälle, mutta jos sitä käskee topakasti, se tulee luokse korvat luimussa. Tuntemattomille se saattaa haukahtaa ja ehkä muristakin. Donna ei voi sietää kaulapantaa, joten sillä käytetään valjaita. Donna pelkää rekkoja ja mopoja jolloin se saattaa päästä karkuun kun riuhtaisee itsenä kunnolla. Ulkona katselee muiden touhuja ja haistelee kukkia. Viihtyy enemmän ihmisten parissa Jos ihmisiä ei ole näkyvillä, se saattaa karata piha-alueesta. Ei välitä toisista koirista saatikka linnuista, mutta laiskakaan se ei ole. Pitää noutamisesta ja tavaran hakemisesta sekä uimisesta. Juoksee paljon iloissaan lähellä ja läiskii vettä toisten naamalle. Sorsat kiinnostavat sitä, joten hakee mielellään lintuja vedestä.

Jälkeläiset

Syntynyt

Skp & nimi

Isä / Emä

00.00.0000 skp. Nimi Emä tai Isä
 

Kilpailukalenteri

Näyttelyt
00.00.0000 ~ jaos ~ järjestäjä ~ luokka ~ tulos
Villit kilpailut
pvm jaos järjestäjä luokka tulos
Jaokselliset kilpailut
pvm jaos järjestäjä luokka tulos
         

Muuta huomioitavaa & Päiväkirja

06.02.2018 Päiväkirjamerkintä, kirjoittanut Anzkuli
Pentueesta, josta kukaan ei halunnut pentua, otin yhden lähes vuoden myynnissä olleen tyttökoiran asumaan Galaksiin. Muut saisivat jäädä Kaukovaltaan, ja katsotaan mitä sitten tapahtuu. Fiona ei ollut moksiskaan maisemanvaihdosta, vaan asettui muina naisina taloksi tallin toimistoon. Varmasti tytöllä on vielä opettelemista vaikka ja missä. Etenkin, jos talliin tulee kengittäjää ja eläinlääkäriä saati koira otetaan mukaan kisoihin, on sen kanssa varmasti oltava tarkkana. Mitäköhän neidin mahdollisesta kisaurasta sitten tuleekaan, vai jääkö koira talliin vahtikoiraksi tai Anzkulin lelliteltäväksi paksuksi seuraherkkukoiraksi, se tietysti jää nähtäväksi.

©2020 Virtuaalitall Galaksi - suntuubi.com