Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Esittely

Iitun talli

Iitun talli, oikealta nimeltään Kiuruniityn Virtuaalitalli, on pienehkö, suloinen talli. Talli on vielä uusi, sillä se on rakennettu loppuun vasta 7.1.2018. Talli itsessään on ulkoapäin maalattu valkoiseksi, ja sitä somistavat vaaaleansinisiksi maalatut ikkunan karmit. Tallissa sisällä karsinat ovat tilavia, ja niihin mahtuu hevosia pienestä suureen. Karsinoita hevosille on yhteensä 25, ja se riittää Iitulle hyvin. Yhtä näistä karsinoista käytetään pesukarsinana ja kaksi niistä ovat vielä isompia varsomiskarsinoita. Tallista itsestään löytyy myös rehula, lantala, heinälä sekä satulahuone, joka toimii myös oleskeluhuoneena. Tallialueeseen sisältyy myöskin 8 suurat tarhaa ja 2 laidunta, jotka ovat aidattu valkoisiksi maalatuilla lankuilla. Aidat ovat tarpeeksi korkeat ja ulottuvat tarpeeksi matalálle, jotta eivät perus hevoset ja ponit pääse karkaamaan. Falabellojen kanssa on kuitenkin eri asia... Kiuruniityn tallialueella on kenttä kokoa 30x70m, aika pieni, mutta sopiva pienelle hevoskatraalle, eihän siellä kentällä nyt koko joukkoa ratsasta samaan aikaan! Kentän aidat ovat puuaidat ja ne ovat maalattu valkoisiksi. Tallilla on myös hieno maneesi, joka on melko saman näköinen, kun talli, mutta ilman vaaleansinisiä ikkunan karmeja, eli valkoinen sekin. Maneesi on hieman isompi, kuin kenttä, se on kokoa 40x90. Tilavan maneesin pystyy jakamaan omiksi puoliksi aidoilla. Maneesissa on kahvio sekä katsomot, joista molemmista pystyy katsella ratsastusta. Katsomot ovat sijoitettu maneesin toiselle pitkälle sivulle, jolla ei ole ovia (maneesissa on kaksi suurta pariovea kummassakin päässä pitkää sivua). Estekalusto ja muut sellaiset löytyvät pienehköstä "vajasta" maneesin ja kentän vierestä. Kiuruniitty omistaa myös kauniit maastot, joissa on mukava retkeillä. Maastoihin kuuluu mm. uittamispaikka, ranta, peltoja ja polkuja. Siellä on myöskin maastoesterata, joskin aika pienehkö (siihen kuuluu yht. 12 estettä).

Keitä täällä oikein pyörii?

Anzkuli

Anzkuli on virtuaalimaailmassa vähän tunnettu - ja ehkä tarkoituksellakin - harrastaja, jonka taipale virtuaalihevosten parissa taisi alkaa jo vuonna 2005 oman pienen virtuaalitallin pyörittämisellä. Tämän jälkeen enemmän ja vähemmän aktiivisesti sekä leluhevosten, piirrettyjen että valokuvallisten hevosten parissa pyörinyt nainen ei osaa päästää enää kummastakaan kahdesta viimeksi mainitusta irti. Virtuaalihevosten viimeinen sijoituspaikka, "geenipankki" ja hautausmaa, Kaukovalta, taitaa olla naisen pisiten pystyssä pysynyt oma väkerrys, joka on edelleen toiminnassa. Näitä ennen hänellä on ollut vähemmän tunnettuja talleja, joista kuitenkin tunnetuimpia taisi olla virtuaalitalli Seitikki ja Yaryna, joita hän piti yhdessä Sonjan kanssa. Anzkuli on hyväsydäminen vanha pieru, joka auttaa mielellään sekä vanhoja että tulevia harrastajia löytämään sen oman paikkansa virtuaalimaailman lokerikossa, ja saa mitä ihmeellisimpiä ideoita keskellä omaa sekaisin olevaa elämäänsä. Galaksi oli yksi niistä.
Virtuaalinen Anzkuli on noin 175 senttiä pitkä, ja ehkäpä noin 23-vuotias nuori, naimisissa oleva nainen. Hänellä on maantien väriset, vähän keskipitkää pidemmät, mutta ei kuitenkaan kamalan pitkät, hiukset ja kummallisen sekaväriset silmät, jotka ovat sekoitusta ruskeasta, harmaasta, vihreästä ja vähän mahdollisesti sinisestäkin. Anzkuli on hoikka ja vaikkakin pitkä, niin kohtuullisen pieni ja kevyt ihminen. Ponit ovat lähellä tämän naisen sydäntä, mutta pituus on hieman rajoittava tekijä, vaikkakaan se ei estä häntä hyppäämästä pientenkin ponien selkään, jos tilanne niin vaatii tai jos "tulee vain sellainen fiilis".
Luonteeltaan Anzkuli on todella kiltti ja lempeä, eikä halua kenellekään pahaa. Sitkeä ja yritteliäs hän on, eikä luovuta helpolla, siksi ponit ovat hänestä niin hauska ja haastava juttu. Ja ei sinä, tahdonvoimaakin hänellä on, mutta se pieni suomalainen sisukkuus on käteketty hyvin käytöstapoihin ja kauniiden sanojen taa. Tallissa Anzkulista saa ulospäinsuuntautuneen, iloisen ja ystävällsen kuvan, ja hän vastaa mielellään kysymyksiin eikä halua jättää opetustilanteita välistä. Anzkulin rauhallinen ja rento tapa kommunikoida jättää lähes kaikkiin ihmisiin hyvän vaikutelman.

Raiku

Raiku on aika vähän tunnettu virtuaaliharrastaja, joka haluaa kehitellä kaikkea uutta. Raiku on aina aluksi aika (todella) huonosti perillä kaikesta mutta oppii nopeasti. Raiku on todella laiska, hyvin voitontahtoinen, seko tyyppi joka rakastaa lannan luontia ja omistaa surkean huumorintajun... Virtuaali-Raiku on 163 cm pitkä, 16 v sosiaalinen tyttö. Hän on hyvin oma-aloitteinen, aktiivinen ihminen joka rakastaa tallitöitä. Hän yrittää olla mahdollisimman ystävällinen mutta joskus saattaa tiuskia vähän (ihan vahingossa...)

Iitu

      Iitu on nytten vasta pari vuotta virtuaaliheppailua harrastanut pirteä tyttönen (aloitti vuonna 2016). Enimmäkseen tyttö on vain hoidellut hevosia ja poneja ja on tunnettu monilla talleilla pitkästä ja uskollisesta urastansa (1 vuosi tuli yhdellä tallilla täyteen 16.11.2017 ja toisella 7.1.2018). Tyttö tykkää hoitaa vähän pienemmillä talleilla missä ei hääri liikaa porukkaa, mutta piirretyt tallit ovat tytön ehdoton suosikki! Pari virtuaalitalliakin on Iitu pistänyt psytyyn, mutta aika pian ne ovat lopettaneet Iitun osaamattomuuden vuoksi. Tyttö pitää monella tallilla myös yksäreitä, sillä pitää siitä, mutta aina välillä siitä tulee liian iso taakka ja on otettava lomaa (xD). Yleensä Iitu on todella huonosti perillä kaikesta, mutta asia varmasti valkenee hänelle pian.

      Virtuaalinen Iitu on lyhyt, virkeä, energinen, orvokinsini silmäinen, hymyilevä, pitkähiuksinen, räpsyripsinen, hoikka tyttö. Lyhyt, sillä pituutta on vain 143cm, vaikka ikää on jo 16v. Hoikakkin tyttö on, sillä hän on myös kovin urheilullinen, joten se pitää hänet hoikkana. Koska tyttö on hoikka, on hän myös kevytkin, painaa vain reilut 43,7 kg. Iitu omistaa myös kauniit, kultaiset, pitkät, laineikkaat hiukset, jotka tallilla nähdään yleensä auki tai kahdelle letille sipaistuina. Silmät tällä tytöllä ovat orvokinsiniset ja niitä reunustavat pitkät, rummat räpsyripset. Talilla Iitulla on yleensä aina mustat ratsastushousut sekä jonkun värinen takki -vaihtelee sään mukaan. Ratsastuskenkinä toimivat mustat chapsit sekä mustat johdpurit. Tytön ehdottomia lempivärejä ovat smaragdin vihreä, musta, valkoinen, pinkki sekä taivaansininen. Iitun lemppari hevosia/poneja ovat sähäkät pikkuponit -joilla hän kokonsa puolesta pystyy mennä- sekä Pintot

    Luonteeltaan Iitu on hyvin iloinen ja pirteä. Hän on myös todella energinen kaveri,eikä energia varmasti lopu kesken, varsinkaan tallilla. Iloinen Iitu on kyllä ystävällinen ja kohteliaisuuksiakin osaa laukoa, mutta osaahan Iitu myös niitä ärräpäitäkin laukoa. Varsinkin suuttuessaan. Silloin Iitu sanoo muutaman kovan sanan, mutta karauttaa pian maastoon purkamaan vihaisuuttaan. Siellä Iitu voi viipyä parhaimmillaan jopa 1-2 h. Mutta kyllä tyttö takaisin tulee, ja pyytää sitten anteeksikin. Tallissa Iitu auttelee parhaansa mukaan, ja häneltä voi tulla kysymään neuvoa kiperissä tilanteissa.

Joonas

    Joonas ei ole kovinkaan tuttu nimi virtuaalimaailmassa. Mutta erillaisissa virtuaalimaailman paikoissa hän on kylläkin liikuskellut. Sekaan on mahtunut kaiken moista.

    Virtuaalimaailman Joonas on 21-vuotias,197cm pitkä, ruskea silmäinen, tumma tukkainen hoikka nuori mies. Joka hymyilee lähestulkoon aina. Tämä hyväntuulinen nuori mies tulee lähes poikkeuksetta juttuun tyypin kuin tyypin kanssa. Joonaksella on hyvä huumorintaju ja vitsien heittelyltä ei kovinkaan usein voi välttyä hänen seurassaan. Hän ei suutu toisille kovinkaan helposti, mutta jos niin käy hän vetäytyy jonnekkin rauhalliseen paikkaan jossa voi olla yksin.

    Joonas on tunnollinen ja reipas. Aina pirteänä oleva ihminen jolle hevoset ja ponit ovat lähempänä sydäntä kuin arvata saattaa. Tätä nuorta miestä näkeekin hyvin paljon niiden kanssa touhuamassa. Jos jokin askarruttaa tallilla niin hän yrittää auttaa mahdollisimman hyvin. Joonaksen elämä on ollut hevosten valtaama jo pikku pojasta saakka.

 

Galaksi on virtuaalitalli

©2019 Virtuaalitall Galaksi - suntuubi.com